Parkoló aszfaltozás Magyarország egész területén, magánszemélyek részére is akár 30m²-től

Parkoló aszfaltozás menete:

Parkoló aszfaltozás
kor figyelembe kell venni milyen terhelésnek lesz kitéve a parkoló, ennek megfelelően kell majd az alapréteget és az aszfalt vastagságát meghatározni.


Parkoló aszfaltozáskor a legtöbb esetben eltávolítunk egy réteget, ezt követően alapréteget képzünk, szükség esetén szegélyt teszünk le majd a megrendelő kívánsága szerint, felvisszük az aszfalt mennyiséget, ez általában 4 – 8cm aszfalt, majd géppel bedolgozzuk.

Parkoló aszfaltozása a legtöbb esetben 3 napos munkát vesz igénybe ez függhet a terület nagyságától.

Parkoló aszfaltozás előnye, míg a betont vagy a térkövet télen felmarja vagy megsérti a só, az aszfaltozott parkolót nem bántja a só. Így sokkal időtállóbb. Egy minőségi aszfalt burkolat sikeresen bírja a fokozott igénybevételt, jól bírja a különféle mechanikai hatások amortizációját, a szélsőséges időjárási körülménynek is ellenáll.

Készíttesse velünk a parkoló aszfaltozását

Parkoló aszfaltozás országosan magánszemélyek részére is, akár 3 nap alatt.

Parkoló aszfaltozás Cégeknek, parkoló aszfaltozás önkormányzatoknak, parkoló aszfaltozás magánszemélyek részére egyaránt az ország egész területén, ingyenes felméréssel legyen az: parkoló aszfaltozás Pest megye, Hajdú-Bihar megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Fejér megye, Békés megye, Vas megye, Veszprém megye, Heves megye, Nógrád megye, Zala megye, Heves megye, Somogy megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Győr- Moson-Sopron megye, Bács-Kiskun megye, Bács-Kiskun megye. parkoló aszfaltozás Budapest