Járda aszfaltozás

Járda aszfaltozás Magyarország egész területén, magánszemélyek részére is akár 30m²-től

Járda aszfaltozás menete:

Járda aszfaltozás
kor a legtöbb esetben eltávolítjuk a régi járdát, ezt követően alapréteget képzünk, szükség esetén szegélyt teszünk le majd a megrendelő kívánsága szerint, felvisszük az aszfalt mennyiséget, ez általában 4cm aszfalt majd géppel bedolgozzuk.

Mivel a legtöbb esetben járda aszfaltozásnál szűk a terület, nem nagy géppel dolgozzuk be az aszfaltot.

Járda aszfaltozás a legtöbb esetben 1 napos munkát vesz igénybe.

Járda aszfaltozás előnye, míg a betont vagy a térkövet télen felmarja vagy megsérti a só, az aszfaltozott járdát nem bántja. Így sokkal időtállóbb. Az aszfalt, mint útburkolat kiváló a teherbíró képességű. Egy minőségi aszfalt burkolat sikeresen bírja a fokozott igénybevételt, jól bírja a különféle mechanikai hatások amortizációját, a szélsőséges időjárási körülménynek is ellenáll.

 

 

 

Készíttesse velünk új járdáját:

Járda aszfaltozás magánszemélyek részére is országosan, akár 1 nap alatt.

Járda aszfaltozás Cégeknek, járda aszfaltozás önkormányzatoknak, járda aszfaltozás magánszemélyek részére egyaránt az ország egész területén, ingyenes felméréssel legyen az: járda aszfaltozás Pest megye, Hajdú-Bihar megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Fejér megye, Békés megye, Vas megye, Veszprém megye, Heves megye, Nógrád megye, Zala megye, Heves megye, Somogy megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Győr- Moson-Sopron megye, Bács-Kiskun megye, Bács-Kiskun megye. járda aszfaltozás Budapest