Hengerelt meleg aszfaltozás Magyarország egész területén, magánszemélyek részére is akár 30m²-től

Hengerelt meleg aszfaltozás menete:

Hengerelt meleg aszfaltozás
kor figyelembe kell venni milyen terhelésnek lesz kitéve afelület, ennek megfelelően kell majd az alapréteget és az aszfalt vastagságát meghatározni.


Hengerelt meleg aszfaltozáskor a legtöbb esetben eltávolítunk egy réteget, ezt követően alapréteget képzünk, szükség esetén szegélyt teszünk le majd a megrendelő kívánsága szerint, felvisszük az aszfalt mennyiséget, ez általában 4 – 8cm aszfalt, majd géppel bedolgozzuk.

Hengerelt meleg aszfaltozása a legtöbb esetben több napos munkát vesz igénybe ez függhet a terület nagyságától.

Hengerelt meleg aszfaltozás előnye, míg a betont vagy a térkövet télen felmarja vagy megsérti a só, az aszfaltozott parkolót nem bántja a só. Így sokkal időtállóbb. Egy minőségi aszfalt burkolat sikeresen bírja a fokozott igénybevételt, jól bírja a különféle mechanikai hatások amortizációját, a szélsőséges időjárási körülménynek is ellenáll.

Készíttesse velünk Hengerelt meleg aszfaltozását

Hengerelt meleg aszfaltozás országosan magánszemélyek részére is

Hengerelt meleg aszfaltozás Cégeknek, Hengerelt meleg aszfaltozás önkormányzatoknak, Hengerelt meleg aszfaltozás magánszemélyek részére egyaránt az ország egész területén, ingyenes felméréssel legyen az: Hengerelt meleg aszfaltozás Pest megye, Hajdú-Bihar megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Fejér megye, Békés megye, Vas megye, Veszprém megye, Heves megye, Nógrád megye, Zala megye, Heves megye, Somogy megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Győr- Moson-Sopron megye, Bács-Kiskun megye, Bács-Kiskun megye. Hengerelt meleg aszfaltozás Budapest