Öntött aszfaltozás Magyarország egész területén, magánszemélyek részére is akár 30m²-től

Öntött aszfaltozás menete:

Öntött aszfaltozás
kor figyelembe kell venni milyen terhelésnek lesz kitéve a felület, ennek megfelelően kell majd az alapréteget és az aszfalt vastagságát meghatározni.


Öntött aszfaltozáskor a legtöbb esetben eltávolítunk egy réteget, ezt követően alapréteget képzünk, szükség esetén szegélyt teszünk le majd a megrendelő kívánsága szerint, felvisszük az aszfalt mennyiséget, ez általában 4 – 8cm aszfalt, majd géppel bedolgozzuk.

öntött aszfaltozás a legtöbb esetben több napos munkát vesz igénybe ez függhet a terület nagyságától.

öntött aszfaltozás előnye, míg a betont vagy a térkövet télen felmarja vagy megsérti a só, az aszfaltozott parkolót nem bántja a só. Így sokkal időtállóbb. Egy minőségi aszfalt burkolat sikeresen bírja a fokozott igénybevételt, jól bírja a különféle mechanikai hatások amortizációját, a szélsőséges időjárási körülménynek is ellenáll.

Készíttesse velünk útburkolatár öntött aszfaltozással

Öntött aszfaltozás országosan magánszemélyek részére is

öntött aszfaltozás Cégeknek, öntött aszfaltozás önkormányzatoknak, öntött aszfaltozás magánszemélyek részére egyaránt az ország egész területén, ingyenes felméréssel legyen az: öntött aszfaltozás Pest megye, Hajdú-Bihar megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Fejér megye, Békés megye, Vas megye, Veszprém megye, Heves megye, Nógrád megye, Zala megye, Heves megye, Somogy megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Győr- Moson-Sopron megye, Bács-Kiskun megye, Bács-Kiskun megye. öntött aszfaltozás Budapest